DUŞAKABİN MODELLERİ & FİYATLARI

DUŞAKABİN MODELLERİ & FİYATLARI

Temizlenme ve rahatlamamız için en doğal ihtiyaçlarımızdan birisi olan yıkanma ihtiyacı bazen banyo temizliği ve hijyeni açısından oldukça sorun olabilmekte, bu sorunu ortadan kaldırmak için üretilen Duşakabinler farklı ölçü ve modelde her bütçeye uygun çeşitliliğe sahiptir. Kabin seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
1.       Duşakabin cam kalınlığı
2.       Duşakabin profil kalınlığı
3.       Duşakabin tekerlek (rulman) kalitesi
4.       Duşteknesi yüksekliği ve akrilik olması
5.       Firmanın verdiği garanti ve servis ağı
6.       Duşakabin fiyatları
Duşakabin marka seçimi çok önemlimidir? Verstel,arçelik ve beko gibi  ulusal boyutta her ilde servisi olan yaygın dağılıma sahip bir marka arıyorsanız baştan belirteyim ki  Duşakabin markaları arasında bu denli büyüklüğe sahip henüz bir marka Türkiye’de mevcut değildir. Bu demek değildir ki kaliteli ürün satışı yoktur. Üstte belirttiğim 6 unsuru göz önünde bulundurup firmalar arasında karşılaştırma yaparak kaliteli ve ucuz duşakabin bulabilirsiniz.

DUŞAKABİN MODELLERİ

·         Lüks camlı sürgülü sistem duşakabinler
·         Bela sersi sürgülü sistem cam duşakabinler
·         Temperli cam menteşeli açılır sistem duşakabinler
·         Kompakt sistemli tam donanımlı duşakabinler
·         Mika camlı ucuz duşakabinle
Tekneli ve teknesiz istenilen ölçüde duşakabin modeli ve fiyatı hepsi nokta duşakabin de bulunmaktadır

Duşakabin modelleri teknolojinin gelişimi sayesinde oldukça çeşitlenmiş durumdadır. Her zevke ve banyoya uygun modelleri ve fiyatları www.noktadusakabin.com web sitesinde bulabilir ve ürün detayları hakkında inceleme yapabilirsiniz. Beğenmiş olduğunuz ürünler hakkın müşteri temsilcisini arayıp banyonuzun durumuna göre ek taleplerinizi ve sorularınızı sorma imkanınız da bulunmaktadır. Siparişinizi evinizden ayrılmadan ister Online isterseniz de telefondan müşteri temsilcisine verebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET